Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos9g65kcal0g0g7.2g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g362g616kcal68.8g0g36.2g0g
Sipuli (kuorittu)181g49kcal2.4g8.7g0.4g3.1g
Jauhelihamauste, annos 15g4.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g15.8g0.3g0.8g
Vesi634g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi10g28kcal0.9g0.7g2.3g0g
Soijakastike 27g16kcal1.4g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1703kcal151.6g55.6g92.8g7.8g
Valittu annoskoko1250g852kcal75.8g27.8g46.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna625g426kcal37.9g13.9g23.2g2g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81891