Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 209g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 28g250kcal0g0g28.2g0g
Oivariini, 60 (100g)29g161kcal0.3g0.3g17.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl418g1423kcal8.4g12.6g146.4g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g418g100kcal7.5g12.6g2.1g7.9g
Sipuli (kuorittu)146g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3947kcal36.2g65g389.2g20.8g
Valittu annoskoko1250g1973kcal18.1g32.5g194.6g10.4g
Annoskoko puolitettuna625g987kcal9.1g16.3g97.3g5.2g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81957