Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha518g861kcal98.5g0g51.8g0g
Kananmuna kuoreton 71g102kcal8.9g0.2g7.3g0g
Creme bonjour levite valkosipuli123g222kcal10.3g4.6g18.5g0.1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 45g170kcal10.1g0g14.5g0g
Sipuli (kuorittu)454g123kcal5.9g21.8g0.9g7.7g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Oliiviöljy 29g258kcal0g0g29.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3487kcal268.8g56.2g244.6g16g
Valittu annoskoko1250g1744kcal134.4g28.1g122.3g8g
Annoskoko puolitettuna625g872kcal67.2g14.1g61.2g4g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.2g9.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82811