Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 525g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 53g39kcal6.9g0.6g0.2g3.6g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )18g160kcal0g0g17.7g0g
Suola, annos 3g7.3g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 102g310kcal8.9g56.4g1.9g14.2g
Grahamjauho 262g860kcal27.7g159.3g5.8g26g
Vehnäjauho puolikarkea 283g972kcal28.9g198.4g3.4g9.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4683kcal144.8g829.4g58g107.4g
Valittu annoskoko1250g2341kcal72.4g414.7g29g53.7g
Annoskoko puolitettuna625g1171kcal36.2g207.4g14.5g26.9g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82901