Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)433g130kcal4.3g26g0.9g4.3g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Oliiviöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Vesi606g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light87g156kcal7.3g3.2g13g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.7g22kcal1g0.1g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 42g145kcal4.3g29.6g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1160kcal36.8g126.2g56.4g14g
Valittu annoskoko1250g580kcal18.4g63.1g28.2g7g
Annoskoko puolitettuna625g290kcal9.2g31.6g14.1g3.5g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83323