Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 437g333kcal8.2g67.7g0.9g4.4g
Lenkki, kevyt sininen HK437g743kcal43.7g43.7g43.7g0.4g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%289g462kcal7.8g7.8g43.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3122kcal121.6g246.8g176.2g12.6g
Valittu annoskoko1250g1561kcal60.8g123.4g88.1g6.3g
Annoskoko puolitettuna625g780kcal30.4g61.7g44.1g3.2g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83335