Hirvimunakas

1. Pilko tomaatti.

2. Erottele kahdesta kananmunasta valkuaiset lasiin.

Lisää kolmas muna kokonaisena joukkoon.

3. Mausta kananmunat mustapippurilla.

4. Paista Hirven suolalihaa, ja sipulia pannulla kunnes sipuli on kypsää.

Lisää puolessa välissä tomaatti.

5. Lisää munaseos ja paista kypsäksi.

6. Nauti raejuuston kera, saat paljon proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 238g267kcal50.2g0g7.1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 333g141kcal32.6g1.3g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)323g87kcal4.2g15.5g0.6g5.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g357g72kcal2.1g13.5g1.1g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1136kcal178.2g60.6g18.2g21g
Valittu annoskoko1250g568kcal89.1g30.3g9.1g10.5g
Annoskoko puolitettuna625g284kcal44.6g15.2g4.6g5.3g
Arvot/100g100g45kcal7.1g2.4g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83361