Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 283g347kcal59.8g0g11.7g0g
Sipuli 95g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Valkosipuli 8.7g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Tomaattisose tomaattipyree 38g29kcal1.7g4.9g0.1g0.4g
Oivariini, 60 (100g)5.4g30kcal0.1g0.1g3.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 381g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g310g186kcal4.7g40.3g0.3g2.8g
Oliiviöljy 22g195kcal0g0g22g0g
Paprika punainen 96g28kcal0.9g4.3g0.4g1.8g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1781kcal140.4g126.4g76.4g14.4g
Valittu annoskoko1250g890kcal70.2g63.2g38.2g7.2g
Annoskoko puolitettuna625g445kcal35.1g31.6g19.1g3.6g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236