Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 742g285kcal7.4g51.2g1.5g18.5g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )22g200kcal0g0g22.3g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Hunaja33g112kcal0.3g27.4g0g0g
Saksanpähkinä 52g353kcal7.6g1.7g33.9g8.3g
Vuohenjuusto President223g574kcal42.3g1.1g44.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3146kcal120g180.2g205.2g59.6g
Valittu annoskoko1250g1573kcal60g90.1g102.6g29.8g
Annoskoko puolitettuna625g787kcal30g45.1g51.3g14.9g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84701