Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g32g111kcal0g1g12.1g0g
Becel juokseva, annos 10g74g489kcal0g0g54.9g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g318g1414kcal22.6g215.8g62.6g11.1g
Vispikerma Flora 20%265g583kcal7.9g13.2g53g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)212g119kcal18g10.6g0.4g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g138g770kcal11.6g75.7g46.8g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g79g433kcal4g46.9g25.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton16g3.3kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 90g366kcal0g90g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g42kcal0g10.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini16g56kcal13.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g8771kcal155.4g928g510.4g22.2g
Valittu annoskoko1250g4386kcal77.7g464g255.2g11.1g
Annoskoko puolitettuna625g2193kcal38.9g232g127.6g5.6g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963