Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras289g924kcal39.8g167.4g9.2g23.7g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)185g203kcal46.2g0g1.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.8g10kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g136g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Tilli, tuore 5.8g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g17g4.3kcal0.4g0.6g0.1g0g
Soijakastike 21g13kcal1.1g2g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g289g173kcal5.8g24.5g5.8g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)289g173kcal2.9g13g11.5g0g
Mustapippuri 1.2g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Korppujauho 14g53kcal1.5g10.8g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3189kcal200.4g451.4g59.2g54.6g
Valittu annoskoko1250g1594kcal100.2g225.7g29.6g27.3g
Annoskoko puolitettuna625g797kcal50.1g112.9g14.8g13.7g
Arvot/100g100g128kcal8g18.1g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84964