Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g275g165kcal4.1g35.8g0.3g2.5g
Vesi551g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)184g64kcal4.4g12.3g0g5.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g57g161kcal10.9g0g12.6g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen184g255kcal34.9g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1290kcal108.6g96.2g51.4g16g
Valittu annoskoko1250g645kcal54.3g48.1g25.7g8g
Annoskoko puolitettuna625g323kcal27.2g24.1g12.9g4g
Arvot/100g100g52kcal4.3g3.8g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86438