Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta55g149kcal4.1g27g2.8g2.8g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g32g119kcal4.5g23.2g0.8g1.3g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%197g118kcal6.3g14g3.9g0g
Kananmuna kuoreton 54g77kcal6.8g0.2g5.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha493g818kcal93.6g0g49.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g222g45kcal1.3g8.4g0.7g3.1g
Basilika, tuore99g39kcal3.1g4.9g0.8g3.8g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g99g335kcal24.6g0g26.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3401kcal288.6g155.4g181g22g
Valittu annoskoko1250g1700kcal144.3g77.7g90.5g11g
Annoskoko puolitettuna625g850kcal72.2g38.9g45.3g5.5g
Arvot/100g100g136kcal11.5g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87159