Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 448g545kcal95.1g0g17.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.8g8.1kcal0.6g1.3g0g0.2g
Paprika vihreä 190g40kcal1.8g4.8g0.6g3.6g
Paprika punainen 190g56kcal1.8g8.6g0.8g3.6g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi78g67kcal3.8g12.5g0.3g0g
Ruokakerma Valio 5%224g134kcal2.7g6.3g11.2g0g
Smetana, Valio, hyla112g436kcal2.2g2.8g47g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2573kcal216g72.6g155.6g14.8g
Valittu annoskoko1250g1286kcal108g36.3g77.8g7.4g
Annoskoko puolitettuna625g643kcal54g18.2g38.9g3.7g
Arvot/100g100g103kcal8.6g2.9g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162