Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g123g34kcal0.7g7.3g0.2g3.1g
Selleri, annos 50g123g17kcal1.2g3.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)123g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Paprika, punainen123g32kcal1.1g5.6g0.5g2.5g
Herkkusieni 141g22kcal3g0.4g0.5g2.1g
Hillosipuli, Rainbow92g32kcal0.8g6.4g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g9g83kcal0g0g9.2g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria490g539kcal102.9g0g12.3g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g9g5.1kcal0.5g0.7g0g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g9g5.5kcal0.5g0.8g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g9g6.9kcal0.7g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1620kcal226g63.4g45.8g19.6g
Valittu annoskoko1250g810kcal113g31.7g22.9g9.8g
Annoskoko puolitettuna625g405kcal56.5g15.9g11.5g4.9g
Arvot/100g100g65kcal9g2.5g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87604