Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 275g70kcal1.4g11.6g0.6g5.2g
Nauris 203g56kcal2g8.5g0.6g3.9g
Sipuli (kuorittu)72g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Kesäkurpitsa zucchini 419g76kcal2.3g10.5g1.7g2.9g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 72g215kcal12.9g0.9g17.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu179g226kcal19.7g0.5g16.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3g20.9g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1527kcal84.4g112.6g74.8g28.4g
Valittu annoskoko1250g764kcal42.2g56.3g37.4g14.2g
Annoskoko puolitettuna625g382kcal21.1g28.2g18.7g7.1g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87713