Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 919g255kcal10.9g37.3g1.8g19.3g
Sipuli 36g11kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Voi 40% rasvaa 13g49kcal0.2g0.3g5.3g0g
Piirakkataikina Sunnuntai263g971kcal13.1g84g65.6g5.2g
Siirappi, tumma20g63kcal0g14.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2699kcal49.4g275.8g145.6g50.2g
Valittu annoskoko1250g1349kcal24.7g137.9g72.8g25.1g
Annoskoko puolitettuna625g675kcal12.4g69g36.4g12.6g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903