Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Paprika punainen 154g45kcal1.4g6.9g0.6g2.9g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä226g93kcal3.2g18.3g0.7g6.8g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g362g73kcal4g13g0.7g0g
Bratwursti (Pirkka)453g1313kcal58.9g5.9g122.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3077kcal136.4g93.4g248.8g21.2g
Valittu annoskoko1250g1539kcal68.2g46.7g124.4g10.6g
Annoskoko puolitettuna625g769kcal34.1g23.4g62.2g5.3g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.7g10g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991