Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Purjosipuli 91g21kcal1.6g2.2g0.2g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g118g33kcal0.7g7g0.2g3g
Tomaatti, tuore182g37kcal1.1g6.9g0.5g2.6g
Papu valkoinen, keitetty 182g196kcal15.4g25.5g0.6g12.8g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk128g50kcal2.2g9.7g0.1g6.4g
Fariinisokeri14g56kcal0g13.7g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g456g137kcal4.6g18.2g1.4g0g
Oliiviöljy 25g218kcal0g0g24.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1523kcal52.6g171.6g55.4g55.2g
Valittu annoskoko1250g761kcal26.3g85.8g27.7g27.6g
Annoskoko puolitettuna625g381kcal13.2g42.9g13.9g13.8g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914