Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi333g462kcal62.6g0g23.3g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)333g83kcal3.3g18.3g0g4.7g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)42g179kcal2.3g26.6g7.1g0.5g
Vesi416g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys13g46kcal0g11.2g0.1g0.2g
Lasagnelevy Rainbow68g250kcal9.6g48.5g2.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2064kcal156.8g213.6g65.4g16.4g
Valittu annoskoko1250g1032kcal78.4g106.8g32.7g8.2g
Annoskoko puolitettuna625g516kcal39.2g53.4g16.4g4.1g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89142