Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 10g7.5kcal1.3g0.1g0g0.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g83g61kcal3.7g10.7g0.2g0g
Ruokasuola jodioitu 2.1g0.1kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha237g403kcal45.1g0g23.7g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.8kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.116g405kcal15.4g78.6g2.8g4.4g
Vesi178g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow17g149kcal0g0g16.6g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow89g13kcal1.7g1.5g0.1g2.1g
Xtra salaattitonnikala öljyssä213g555kcal38.4g1.1g42.7g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.95g265kcal28.5g1.4g16.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g178g36kcal1.1g6.8g0.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3808kcal271.2g203.6g205.6g20.6g
Valittu annoskoko1250g1904kcal135.6g101.8g102.8g10.3g
Annoskoko puolitettuna625g952kcal67.8g50.9g51.4g5.2g
Arvot/100g100g152kcal10.8g8.1g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89413