Marianne-mangokieputuskakku

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.

Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.

Valuta ja kuutioi mango.

3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).

Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.

Ripottele pinnalle mangokuutiot.

Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.

Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.

4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.

Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 134g191kcal16.7g0.4g13.7g0g
Sokeri 77g314kcal0g77.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g135kcal4g27.6g0.5g1.4g
Perunajauho 1dl=70g30g102kcal0g24.9g0g0g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 91g31kcal2.8g4.5g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl121g413kcal2.4g3.6g42.5g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g152g99kcal16.7g6.4g0.5g0g
Marianne crush 150g91g392kcal1.1g78.3g7.6g1.5g
Sokeri 7.3g30kcal0g7.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3g12kcal0g3g0g0g
Mango viipaleita sokeriliemessä (eldorado)258g219kcal0.8g52.9g0.3g5.4g
Kuohukerma,valio,2dl182g619kcal3.6g5.5g63.7g0g
Ranskalaiset pastillit61g279kcal1.8g42.5g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5680kcal100.2g670.6g280.8g16.6g
Valittu annoskoko1250g2840kcal50.1g335.3g140.4g8.3g
Annoskoko puolitettuna625g1420kcal25.1g167.7g70.2g4.2g
Arvot/100g100g227kcal4g26.8g11.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89576