Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr147g412kcal11.8g14g35.3g2.4g
Kesäkurpitsa, tuore662g113kcal4g16.5g2.6g4.6g
Sipuli (kuorittu)59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Aurajuusto88g300kcal17.6g0g25.6g0g
Ruokakerma 5%, Valio294g191kcal4.4g12.4g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2063kcal77.2g91.4g156.6g16g
Valittu annoskoko1250g1031kcal38.6g45.7g78.3g8g
Annoskoko puolitettuna625g516kcal19.3g22.9g39.2g4g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.7g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757