Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g291g992kcal45.1g183.5g8.7g17.4g
Tonnikala vedessä, rainbow233g233kcal46.5g1.2g4.7g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g72g357kcal4.6g37.9g20.7g1.4g
Ruokakerma Valio 5%332g199kcal4g9.3g16.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 166g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 100g103kcal3.4g17.9g1.1g2.9g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.7g2.8kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Oliiviöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3994kcal208.4g504.6g126.2g44.8g
Valittu annoskoko1250g1997kcal104.2g252.3g63.1g22.4g
Annoskoko puolitettuna625g999kcal52.1g126.2g31.6g11.2g
Arvot/100g100g160kcal8.3g20.2g5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89850