Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 228g147kcal7.3g11g8g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g57g211kcal7.9g41.4g1.4g2.3g
Kananmuna kuoreton 63g90kcal7.8g0.2g6.4g0g
Chilikastike original, Felix34g30kcal0.6g5.1g0g0g
Persilja 69g19kcal0.9g0.8g0.1g5.5g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g228g137kcal0.9g34.2g0.2g3.2g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 571g842kcal122.7g0g38.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2950kcal296.2g185.4g109.8g22g
Valittu annoskoko1250g1475kcal148.1g92.7g54.9g11g
Annoskoko puolitettuna625g738kcal74.1g46.4g27.5g5.5g
Arvot/100g100g118kcal11.8g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90152