Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu79g56kcal11.4g0.6g0.9g0g
Sinisimpukka vedessä 79g71kcal12.4g1.5g1.6g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g318g254kcal60.3g0g3.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.6g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)318g79kcal3.2g17.5g0g4.4g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 12g105kcal0g0g11.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Ruokakerma ingman 5%159g135kcal5.6g9.5g7.9g0g
Torino tumma proteiinipasta plus198g675kcal45.6g105.2g7.3g11.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2805kcal279.8g278g66g35.4g
Valittu annoskoko1250g1402kcal139.9g139g33g17.7g
Annoskoko puolitettuna625g701kcal70g69.5g16.5g8.9g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.1g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90157