Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g324g746kcal21.7g136.2g5.5g45.4g
Tonnikala vedessä 229g240kcal51.5g0g3.4g0g
Tomaatti 410g93kcal2.3g14.1g1.2g5.7g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)115g310kcal34.4g0g19.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 25g17kcal0.3g2.8g0.3g1g
Tilli, tuore 98g29kcal3.6g0.9g0.8g2.1g
Becel kevyt margariini 5g49g157kcal0.8g0g17.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3185kcal229.2g308g95.8g108.4g
Valittu annoskoko1250g1592kcal114.6g154g47.9g54.2g
Annoskoko puolitettuna625g796kcal57.3g77g24g27.1g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90778