Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 97g686kcal0.7g0.4g77.3g0g
Sokeri99g400kcal0g98.4g0g0g
Kaurahiutale 124g463kcal17.9g70.5g9g12.4g
Kaurajauho 43g159kcal6.2g24.2g3.1g4.3g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 77g30kcal0.8g4.6g0.8g0.5g
Vanilla vaniljakastike gogreen309g649kcal1.5g64.9g43.3g1.5g
Banaani, kuorittu 271g235kcal2.9g49.5g1.1g4.9g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 232g172kcal1.7g35.9g0.9g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5588kcal63.4g696.8g271g52.4g
Valittu annoskoko1250g2794kcal31.7g348.4g135.5g26.2g
Annoskoko puolitettuna625g1397kcal15.9g174.2g67.8g13.1g
Arvot/100g100g224kcal2.5g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343