Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 152g156kcal5.2g27.3g1.6g4.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 83g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g303g182kcal11.2g22.1g6.1g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)74g267kcal4.1g56.4g2.6g4.1g
Korppujauho 32g117kcal3.3g23.8g0.3g1.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha606g1006kcal115.2g0g60.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3665kcal296.4g259.6g157.4g20.4g
Valittu annoskoko1250g1833kcal148.2g129.8g78.7g10.2g
Annoskoko puolitettuna625g916kcal74.1g64.9g39.4g5.1g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676