Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g344g1203kcal45g238.6g5.8g11g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.3g4.6g0.2g1.6g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)344g309kcal56g4.8g7.6g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g275g234kcal3.9g12.1g19.3g0.8g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa138g413kcal31.6g0g31.6g0g
Persilja 5.5g1.5kcal0.1g0.1g0g0.4g
Mustapippuri 6.9g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Suola, annos 3g6.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 34g304kcal0g0g34.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5019kcal277.2g525.6g198.2g31.2g
Valittu annoskoko1250g2510kcal138.6g262.8g99.1g15.6g
Annoskoko puolitettuna625g1255kcal69.3g131.4g49.6g7.8g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686