Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 306g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 8092g372kcal69.7g4.6g8.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu611g770kcal67.2g1.8g55g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 153g505kcal3.1g4.6g53.5g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g15g1.5kcal0.2g0g0.1g13g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Voi 64g466kcal0.8g0.3g52.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4228kcal282g22.6g338.2g26g
Valittu annoskoko1250g2114kcal141g11.3g169.1g13g
Annoskoko puolitettuna625g1057kcal70.5g5.7g84.6g6.5g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92107