Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 576g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g83g23kcal0.5g5g0.2g2.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)14g39kcal1.3g2.5g2.7g0.1g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g64g231kcal5.4g49.3g1.3g2.6g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g256g436kcal51.2g0g25.6g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)256g46kcal4.6g4.6g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1550kcal126g122.8g61.2g9.6g
Valittu annoskoko1250g775kcal63g61.4g30.6g4.8g
Annoskoko puolitettuna625g387kcal31.5g30.7g15.3g2.4g
Arvot/100g100g62kcal5g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92732