Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3245g159kcal26.9g10.3g0.7g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)122g881kcal0.1g0.1g97.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 127g437kcal13g89.1g1.5g4.5g
Leivinjauhe 4.9g8.6kcal0.3g1.9g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit196g41kcal6.5g3.7g0g4.9g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g196g362kcal43.1g3.9g19.6g0g
Kananmuna kuoreton 162g230kcal20.2g0.5g16.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl196g666kcal3.9g5.9g68.5g0g
Oregano, kuivattu 2g6kcal0.2g0.4g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5581kcal228.4g231.6g410g20.4g
Valittu annoskoko1250g2791kcal114.2g115.8g205g10.2g
Annoskoko puolitettuna625g1395kcal57.1g57.9g102.5g5.1g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93245