Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 587g734kcal123.2g0g26.4g0g
Ruokakerma ingman 5%395g336kcal13.8g23.7g19.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original63g44kcal2.5g5g1.9g1.9g
Valkosipuli 47g51kcal3.7g7.6g0.3g1g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.3g
Oliiviöljy 18g157kcal0g0g17.8g0g
Ruokasuola jodioitu 1.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g138g102kcal6.2g17.9g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2856kcal299g109.4g133g9.2g
Valittu annoskoko1250g1428kcal149.5g54.7g66.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna625g714kcal74.8g27.4g33.3g2.3g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93547