Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 74g56kcal1.4g11.4g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 103g79kcal1.9g16g0.2g1g
Keittojuurekset, apetit148g38kcal1.3g7.1g0.4g3.4g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Vesi738g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 172g194kcal36.4g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g742kcal82.4g70.4g11.8g10.8g
Valittu annoskoko1250g371kcal41.2g35.2g5.9g5.4g
Annoskoko puolitettuna625g186kcal20.6g17.6g3g2.7g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93600