Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g265g1905kcal2.6g2.6g211.6g0g
Fariinisokeri265g1074kcal0g264.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 218g311kcal27.3g0.7g22.4g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten60g196kcal14g26.8g12.5g6.5g
Pandan tumma suklaa 150 g93g494kcal4.5g48.1g29.6g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g132g694kcal12.6g70.1g41g0g
Mantelirouhe, 1 rkl66g382kcal14g3.5g33.4g7.7g
Leivinjauhe 6.6g12kcal0.3g2.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g53kcal0g13.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 132g437kcal2.6g4g46.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g11118kcal155.8g871.4g793.6g28.4g
Valittu annoskoko1250g5559kcal77.9g435.7g396.8g14.2g
Annoskoko puolitettuna625g2779kcal39g217.9g198.4g7.1g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.9g31.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773