Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 472g1069kcal75.6g2.4g85g0g
Voi 20g143kcal0.2g0.1g16g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 197g181kcal31.1g4.9g3.9g0g
Tonnikala vedessä 276g288kcal61.8g0g4.1g0g
Herkkusieni säilyke 197g33kcal4.1g0.4g0.6g4.7g
Kermajuusto (Pohjanpoika)89g346kcal21.3g1.8g28.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4119kcal388.2g19.2g275.8g9.4g
Valittu annoskoko1250g2060kcal194.1g9.6g137.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna625g1030kcal97.1g4.8g69g2.4g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93830