Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl13g113kcal0g0g12.8g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)205g274kcal41g0g12.3g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g85g213kcal11.9g2.9g17.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto51g143kcal9.7g0g11.3g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g427g175kcal6g34.6g1.3g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g256g166kcal4.1g38.4g0.3g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g213g320kcal3.4g7.5g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2810kcal152.2g166.8g174.2g0g
Valittu annoskoko1250g1405kcal76.1g83.4g87.1g0g
Annoskoko puolitettuna625g703kcal38.1g41.7g43.6g0g
Arvot/100g100g112kcal6.1g6.7g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94267