Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 196g280kcal24.5g0.6g20.1g0g
Sokeri 268g1086kcal0g267.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g45g325kcal0.4g0.4g35.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 89g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.7g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g71kcal0g17.7g0g0g
Suola, annos 3g8.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta348g1252kcal45.2g243.4g7.3g12.2g
Kookoshiutale 31g206kcal2.5g2g20.1g5.1g
Hasselpähkinä 58g373kcal8.2g2g35.4g10.1g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)171g810kcal7g104.4g39.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g8869kcal177.4g1288.8g316g55g
Valittu annoskoko1250g4434kcal88.7g644.4g158g27.5g
Annoskoko puolitettuna625g2217kcal44.4g322.2g79g13.8g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.6g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316