Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g391g1094kcal74.2g0g85.9g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g413g145kcal6.6g28.5g0.4g5.8g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g446g357kcal49.1g12.9g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3191kcal259.8g82.8g198.4g11.6g
Valittu annoskoko1250g1595kcal129.9g41.4g99.2g5.8g
Annoskoko puolitettuna625g798kcal65g20.7g49.6g2.9g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573