Heidin Kaalisalaatti

Halkaise kaali keskeltä ja raasta juustoraasitmella leikkauspuolelta "silpuksi".

Palo sipuli, kurkku ja paprika sekaan.

Ripottele 1dl sokeria näiden päälle.

Kastike
Kiehauta n. 3min
1dl omenaviinietikkaa
1dl vettä
1d oliiviöljyä
1tl siirappia
+ ripaus mustapippuria

Kaada kulhoon ja sekoita vähäsen.

Kelmu päälle ja jääkaappiin.

Valmista seuraavana päivänä.

Mielettömän loistava vaikkapa pizzan kanssa.

Säilyy jopa pariviikkoa ja paranee vain vanhetessaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g682g164kcal8.2g23.2g1.4g14.3g
Kurkku, tuore205g21kcal1.2g3.5g0.2g1.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g68g18kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Paprika, punainen34g8.8kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Sokeri58g236kcal0g57.9g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g68g14kcal0g4.4g0g0g
Siirappi, tumma4.8g15kcal0g3.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 61g543kcal0g0g61.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2038kcal21.2g194.8g126.4g35.2g
Valittu annoskoko1250g1019kcal10.6g97.4g63.2g17.6g
Annoskoko puolitettuna625g510kcal5.3g48.7g31.6g8.8g
Arvot/100g100g82kcal0.8g7.8g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94633