Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g778g1011kcal132.2g8.6g49.8g0g
Sitruuna 100g233g84kcal1.4g14g2.6g0g
Lime, kuorittu, annos 50g39g14kcal0.2g0.9g0.4g1.1g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g25g26kcal2g4.1g0.1g0.5g
Timjami 1.6g4.4kcal0.1g0.4g0.1g0.6g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g12g37kcal0.1g9.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 3.9g12kcal0.4g0.5g0.9g0.1g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2377kcal272.8g75.2g107.8g4.6g
Valittu annoskoko1250g1189kcal136.4g37.6g53.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna625g594kcal68.2g18.8g27g1.2g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95263