Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 384g467kcal81.6g0g15.4g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g751g263kcal13.5g48.1g1.5g24g
Rypsiöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Osterikastike, Blue Dragon25g30kcal0.9g6.7g0g0g
Soijakastike 60g36kcal3.1g5.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2124kcal198.2g121g93.8g48g
Valittu annoskoko1250g1062kcal99.1g60.5g46.9g24g
Annoskoko puolitettuna625g531kcal49.6g30.3g23.5g12g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359