Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)424g679kcal80.6g0g38.2g0g
Punajuuri 283g109kcal2.8g19.5g0.6g7.1g
Kaali, valkokaali113g24kcal1.4g3.8g0.2g2.4g
Pavut,ruskeat suolaliemess96g96kcal6.8g14.4g1.2g20.8g
Peruna, keskikokoinen 60g170g102kcal2.5g22.1g0.2g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g8.5g76kcal0g0g8.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g71g14kcal0.4g2.7g0.2g1g
Chili paprika punainen2.8g1.1kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2247kcal190.8g134.4g98.6g69g
Valittu annoskoko1250g1124kcal95.4g67.2g49.3g34.5g
Annoskoko puolitettuna625g562kcal47.7g33.6g24.7g17.3g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96259