Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g66g236kcal5.3g51.8g0.3g1.1g
Pirkka naudan jauheliha 400g310g706kcal58.8g0g52.6g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g205g205kcal15.4g30.8g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 464g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2g0.1g0.7g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä155g116kcal6.3g19.3g1.2g4.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7.7g19kcal0.9g0.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2588kcal174.6g208g115g13.2g
Valittu annoskoko1250g1294kcal87.3g104g57.5g6.6g
Annoskoko puolitettuna625g647kcal43.7g52g28.8g3.3g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96586