Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu426g1277kcal17.5g17g127.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 319g205kcal10.2g15.4g11.2g0g
Katkarapu 170g117kcal24.6g0g1.9g0g
Sieni-sipulihakkelus 213g57kcal3.2g6g0.9g5.7g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 4.3g3kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Selleri, annos 50g106g15kcal1.1g3.2g0g0g
Tilli mauste4.9g0.8kcal0.1g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6.4g11kcal0.5g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3370kcal114.6g88.2g283.6g11.8g
Valittu annoskoko1250g1685kcal57.3g44.1g141.8g5.9g
Annoskoko puolitettuna625g843kcal28.7g22.1g70.9g3g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96636