Bouillabaisse

1. Kuullota kasvikset ja sipuli.

2. Paista kampasimpukoita n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Mausta sitruunamehulla.

3. Ruskista seiti n. 6 min. Mausta sitruunapippurilla ja aromisuolalla.

4. Kuullota katkarapuja 3 min ja mausta sitruunamehulla
5. Sulata kasvisliemikuutio puoleen litraan vettä ja sekoita tomaattimurska siihen.

6. Sekoita ainekset katilassa ja anna hautua 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl252g194kcal42.9g0g2.5g0g
Kampasimpukka, annos 30g252g219kcal42.1g5.8g1.8g0g
Katkarapu 95g65kcal13.7g0g1g0g
Paprika vihreä 107g23kcal1g2.7g0.3g2g
Paprika, punainen107g28kcal1g4.9g0.4g2.1g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.5g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)32g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow8.2g21kcal0.8g0.8g1.6g0.1g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)233g93kcal2.6g16.8g1.2g3.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 126g130kcal4.3g22.7g1.3g3.7g
Sitruunamehu, laimentamaton6.3g1.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 13g113kcal0g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1799kcal218.2g111.6g46g24.2g
Valittu annoskoko1250g900kcal109.1g55.8g23g12.1g
Annoskoko puolitettuna625g450kcal54.6g27.9g11.5g6.1g
Arvot/100g100g72kcal8.7g4.5g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97188