Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 90g14kcal1.9g0.3g0.3g1.3g
Paprika punainen 216g63kcal2g9.7g0.9g4.1g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g27g30kcal0.3g6.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)207g56kcal2.7g9.9g0.4g3.5g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)359g287kcal59.6g0g3.6g0g
Soijakastike 11g6.5kcal0.6g1g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl225g269kcal7.6g8.1g22.4g0g
Tomaatti 117g27kcal0.7g4g0.4g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1505kcal150.8g79.4g56g21g
Valittu annoskoko1250g753kcal75.4g39.7g28g10.5g
Annoskoko puolitettuna625g376kcal37.7g19.9g14g5.3g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239