Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino134g457kcal30.9g71.2g5g8.1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 269g371kcal50.4g0g18.8g0g
Sipuli 121g37kcal1.5g5.8g0.2g2.1g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g134g94kcal4.3g16.1g0.9g4.2g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 470g177kcal17.9g24g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 121g152kcal13.3g0.3g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2576kcal236.6g234.8g72.6g28.8g
Valittu annoskoko1250g1288kcal118.3g117.4g36.3g14.4g
Annoskoko puolitettuna625g644kcal59.2g58.7g18.2g7.2g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.4g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97381