Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.400g1400kcal53.2g271.9g9.6g15.2g
Sokeri 174g708kcal0g174.1g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)359g118kcal11.8g16.2g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g154g1108kcal1.5g1.5g123.1g0g
Neilikka, annos 4g4.1g15kcal0.1g3.3g0.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g15g48kcal1.7g9.2g1.1g4.3g
Siirappi 144g433kcal0.1g106.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7657kcal136.8g1165.2g267.8g39g
Valittu annoskoko1250g3829kcal68.4g582.6g133.9g19.5g
Annoskoko puolitettuna625g1914kcal34.2g291.3g67g9.8g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450